KoosMin Marketing

Koos Min Marketing heeft meer dan 16 jaar ervaring in het opleiden van mensen die een alternatieve werkvorm zoeken. Een werkvorm waarbij vrijheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Vanzelfsprekend is het opbouwen van een blijvende inkomstenbron ook heel belangrijk. Deze is mede afhankelijk van de ambitie en inzet van de personen met dit business model aan de slag gaan. Eigenaar Koos Min beschouwt het als een voorrecht om samen te mogen werken met het prachtige initiatief van WomanPower.

Berber Paarlberg

WomenPower werkt samen met journalist, tekstschrijver en projectadviseur Berber Paarlberg. Berber: ‘Aline is een heel gedreven, doortastende en krachtige vrouw, die ik graag help om WomenPower tot een succes te maken.’

Venzo

Ik opereer als zzp’er en werk samen met vrijwilligersorganisatie Venzo (www.venzo.co.nl). Samen met de vrijwilligers van Venzo (Nederlanders met kennis van het Nederlandse systeem en de taal) en vrijwilligers van mijn kerkgemeenschap in Zuidoost (Perez Church International). Zo wil ik langdurig werkloze vrouwen met een niet-westerse migratieachtergrond begeleiden naar werk. Ik ga hen trainen, we gaan samen op zoek naar hun talent, kijken waar hun talent past en hen heel praktisch ondersteunen bij het vinden van werk. Dat kan vrijwilligerswerk zijn, een werkervaringsstage of (bij voorkeur) betaald werk. Zo bouwen ze een cv op, raken ze bekend met de Nederlandse arbeidsmarkt en durven ze de arbeidsmarkt op.

Sociaal Werkkoepel

Global People